top of page
shutterstock_430260883.jpg

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Tudományos információk
4 szín.jpg
Színek

Az emberekben a melanin nevű festékanyag határozza meg a haj és a szem színe mellett a bőr színét is, ezért egy olyan technológiát kellett kifejleszteni, mely a leghatékonyabban fokozza a melanin termelést. Ezen az elven dolgozták ki a csavart szolárium csöveket.
 

A ZÖLD szín hatással van a LUTCINIZING hormonra, amely alaphormon a nőkben és a férfiakban egyaránt, stimulálása pedig emeli a férfiakban a tesztoszteron, míg a nőkben az ösztrogén szintet, emellett nem elhanyagolható a magas érvédő hatása sem.

A fentiek alapján került kifejlesztésre a FOREVER SUN- SMARAGD csavart szoláriumcső.
 

A PIROS szín a legtöbbet kutatott szín, a kollagén építést még a növényekben is 100 % - ban tudja emelni, régóta használja a kozmetikai ipar, a hadiipar és a gyógyászat is. A nagy fényességű PIROS fény akár 2.5 cm mélyre képes behatolni a bőrünkbe, így a mélyebb rétegekben fejti ki hatását.

A NASA az űrállomásokon kutatta a vörös fénnyel besugárzott növények növekedését, (NASA) a legkeményebb kiképzést kapó NAVY SEAL-s katonák izom sérüléseit is vörös fénnyel gyógyítják. (Niels Ryberg Finsen)

Ezek a pozitív hatások a PIROS fénytartomány kollagén termelést serkentő tulajdonságának köszönhető. A kollagén az emlősökben a kötőszövet legfőbb összetevője, a teljes test fehérje tartalmának 25-35 százalékát adja. Mivel a vörös fény mintegy 2.5 cm mélyen tud behatolni a bőrfelületbe, ezért elérheti az izmokat, a vénákat és a csontokat is, melynek szintén része a kollagén. Ezt a jótékony hatást ismerte fel a szépségipar is.

A fentiek alapján került kifejlesztésre a FOREVER SUN- RUBIN szoláriumcső, amely csavart, rubin ragyogású, segíti a természetes kollagén képződést, finomítja a ráncokat, mindezt vonzó barnasággal ötvözve.
 

A FEHÉR színtartomány minden színből tartalmaz egy keveset magában, összetett és minden szinten működő fényt jelent, a legszélesebb spektrumú UV-A, UV-B, kék és vörös hullámhosszban sugároz, de tartalmazza a zöld színt is. Ez a kombináció nagyban hozzájárul a test és az agy relaxációjához.

A fenti tulajdonságokkal rendelkező, FEHÉR fénytartományú, FOREVER SUN- DIAMOND szoláriumcső csodálatos mély barnaságot idéz elő, fokozza a D- vitamin termelést, hidratálttá teszi a bőrt, jó közérzetet biztosít. Még nem készült olyan, kétszer nagyobb fényerőt biztosító, jégfehéren ragyogó szoláriumcső mint a FOREVER SUN- DIAMOND.


A KÉK fény tartomány is a kutatók látókörébe került, azt tapasztalták, hogy a KÉK fény hatására a bőr felületén oxigén termelődik és emiatt a baktériumok elpusztulnak. Ez a hatásmechanizmusa a KÉK germicid lámpáknak, amelyeket az orvosi sterilizálásban használnak. Az is kimutatott, hogy a KÉK fény fejleszti a kognitív képességeket, sőt, sokszor a koffeinnél is jobban élénkít.

A fenti jótékony hatásokat hasznosító FOREVER SUN- ZAFÍR csavart szoláriumcső a KÉK tartományban dolgozik, maximális barnítás, optimalizált UV szint jellemzi, elsődleges társuk a szép és hibamentes, tökéletes, barna bőrszín elérésében.
 

Forever Sun csavart cső miben különbözik a többi hagyományos szolárium csőtől?
 

  • speciális műszaki technológia, több komponensű fénypor használatával

  • csavart üveg, ezáltál nagyobb felületen adja le a teljesítményt

  • színei, fényereje, nem összehasonlítható semmilyen eddig használt szolárium csővel

  • mindegyik szín kombinálható mindegyikkel, így a gyönyörű látványon túl a további jótékony hatásokat is lehet ötvözni.

bottom of page