top of page
shutterstock_430260883.jpg

HASZNOS INFORMÁCIÓK

szívesen vállalkozna?
A szépségipar kiváló befektetési lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnének részt venni egy folyamatosan növekvő és versenyképes iparágban.

A dinamikus szépségipar

Ez az iparág évente fejlődik, és számos lehetőséget kínál a befektetőknek. Azonban ne feledje, hogy ez egy nagyon versenyképes és állandóan változó piac, így fontos odafigyelni a trendekre, és szem előtt tartani az innovációt és a fogyasztói igényeket.

szolárium franchise partner választása

Az emberek egyre többet költenek szépségápolási termékekre és szolgáltatásokra, így fontos az innováció és a magas minőség, hogy kiemelkedjünk a tömegből. A Forever Sun Franchise színes fényporral töltött csöveinek köszönhetően a fényterápiás szolárium hálózatunk egyedülálló!

Gazdasági tudnivalók az üzemeltetésről

A szolárium szakma mára egy komoly iparággá vált, amiben Magyarország az európai TOP 5-ben van ÉS elengedhetetlenül fontosak a jó üzemeltetési módszerek, a tudás és a tapasztalatok is.

A bevétel kiszámítása

A szolárium szakma objektív és szubjektív kockázatokkal is jár. Szerintünk egy szalon minimum 4 géptől kezd el egy vállalhatóbb biztonsági szegmensbe kerülni, még a kisebb városokban is. 

A legnagyobb hibák elkövetése..

A szolárium Jó üzlet, de érteni kell hozzá. Ma már nem elég csak pénzt befektetni, menő, szép gépeket vásárolni, dekoratív alkalmazottat tartani. A szolárium üzemeltetése sok felelősséggel és költséggel jár, de ha alaposan tájékozódik az iparágról és a szabályozásokról, akkor nagy lehetőségekkel kecsegtet. 
Ha érdekli, hogy milyen feltételek mellett tud sikeres szalont nyitni, akkor jelentkezzen leendő franchise partnernek!
bottom of page