top of page
shutterstock_390812956.jpg
FRANCHISE

Legyünk partnerek!

Építsük együtt a forever sun hálózatát!
A forever sun rafnchise országos hálózatának kiépítése folyamatban van.  

 

Miért szolárium  franchise?

Egy vállalkozás létrehozásához nagyon sok pénz, idő, tapasztalat szükséges és nem kevés kockázatot rejt magában. A franchise tulajdonosa már ezeket az utakat kijárta és a jogdíjjal egy sikeres, jól üzemelő rendszert, üzletmenetet és nagymértékű tapasztalati tudást tud átadni a partnereinek. A Forever Sun transzparens működést biztosít partnereinek már öt éve.

Miben tudunk segíteni?

 • Már a kezdeti lépésektől támogatjuk egészen a nyitás napjáig. A személyre szabott üzleti terven át a szalon kialakításában és a sikeres működésben is segítünk.

 • Egyedi és személyre szabott módon segítjük az elindulásban és a folyamatos fejlődésben az új  franchise partnereinket és leendő partnereinket is.

 • A megbízható szervíz szolgáltatásunk gyors megoldást biztosít probléma esetén.

 • A központi marketing támogatásnak és tudatos kommunikációnak köszönhetően könnyű és egyszerű a partnereink számára a megfelelő ismertség elérése. 

Miben tudunk segíteni?

Űrlapunk kitöltésével küldje el adatait, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és személyre szabott ajánlatot kapjon. A kapcsolatfelvétel semmilyen kötelezettségvállalást nem jelent.

AMIT KÍNÁLUNK

FOREVER SUN Franchise Partnereink, egy olyan európai franchise tagjai, mely elkötelezettséget vállal ügyfeleinek azonos szintű kiszolgálására attól függetlenül, hogy hol üzemel a szolárium stúdió. a forever sun franchise magas minőséggel rendelkezik, éppen ezért olyan partnereket keresünk, akik számára a minőségi színvonal központi szerepet játszik.

franchise pontok (1).png
TECHNOLÓGIA

Társaságunk kizárólagos forgalmazója a FOREVER SUN CSAVART CSÖVEKNEK (Smaragd, Rubin, Zafír, Diamond), amelyek csökkentett UV-A szinttel és speciális fényporral vannak töltve.

 

Az emberekben a melanin nevű festékanyag határozza meg a haj és a szem színe mellett a bőr színét is, ezért egy olyan technológiát kellett kifejleszteni, mely a leghatékonyabban fokozza a melanin termelést. Ezen az elven dolgozták ki a csavart szolárium csöveket.

 

Magáról a csőről Bővebb információt olvashat a Hasznos információknál.

MARKETING

az induláskor erős és folyamatos marketinget biztosítunk partnereink részére. A franchise lényege, hogy mi adjuk a technológiát, a területi kizárólagosságot, valamint a legújabb fejlesztésű Forever Sun csöveket, melyet kizárólag a Forever Sun Franchise forgalmaz.

 

 • online marketing

 • közösségi marketing

 • plakátok, szórólapok

 • központi akciók, kampányok

 • céges keresztmarketing

franchise pontok (3).png
szalontervezés

A kiválasztott és jóváhagyott üzlethelyiségre vonatkozóan, az első pillanattól kezdve maximális tervezési segítséget nyújtunk. Az alaprajz alapján, a külső és belső látványterv elfogadását követően kezdődhet meg a kivitelezés. A teljes műszaki tervezési tanácsadás is a Forever Sun Franchise megállapodás része. Partnereink számára személyes támogatásunk , illetve franchise kézikönyvünk ad megnyugtató segítséget a műszaki és belsőépítészeti tervezés egyes lépéseiben, illetve a szalon sikeres üzemeltetésében.
 

 •  Lehet bérelt vagy saját helyiségben gondolkodni.

 • általában 50-60 m2 -re van szükség négy gépes szalon esetében.

 • A gépek lehetnek újak vagy felújítottak is.

 •  a lényeg, hogy mindegyikbe az általunk forgalmazott legújabb fejlesztésű színes Forever Sun cső kerül

(50 % ban Forever SUN SMARAGD csavart cső)

franchise pontok.png
TÁMOGATÁS

A szalon megtervezésétől, a kialakításon át, a nyitás pillanatáig, illetve az üzemeltetés során, minden szakterületen segítünk, fogjuk partnereink kezét. Sőt, szinte tálcán nyújtjuk át a szalon nyitási tapasztalatainkat.  

A szalon nyitásával és üzemeltetésével kapcsolatban 30 éves tapasztalattal rendelkező partnerünk szakmai tapasztalatával adunk meg minden segítséget, szerviz hátteret, a gépek beszerzése és üzemeltetése tekintetében.

 

kedvezményt tudunk biztosítani az egységes arculat kialakításához szükséges alapanyagokhoz, - kedvező áron biztosítjuk a gépeket, a krémeket, - egy nagyon erős és folyamatos marketinget.


Továbbá mind az üzleti terv készítésében, mind a lehetséges szalon kialakításában is segítünk. Az indulásnál és a működés közben is ellátjuk, támogatjuk partnereinket mind a gazdasági, mind szakmai területen a szükséges információkkal.

franchise pontok (2).png
LEGYÜNK EGYÜTT SIKERESEK!

Legyen partnerünk!

Egy befektető úgy csökkentheti legjobban üzleti kockázatát, hogy nem egy kezdő szalont nyit, hanem egy olyan hálózati szalont, amelynek már több sikeres tagja van. A befektető megtekintheti a működő szalonokat, megismerheti az üzleti modellt és az üzemeltetést, így a megszerzett tapasztalatai birtokában dönt arról, hogy szeretne-e ő is egy saját szalont nyitni. Nem szükséges semmilyen szaktudás vagy korábbi szakmai tapasztalat, mert a Forever Sun Franchise egy kiforrott és teljes koncepciót ad át partnereinek, amellyel szinte bárki sikerrel üzemeltetheti (akár kizárólagos területén) az új szolárium szalonját.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, adja meg, hogy melyik városban kíván szolárium stúdiót nyitni és tájékoztatjuk Önt a feltételekről!

a Forever Sun franchisehoz csatlakozni csak limitált számban lehetséges,

így országosan csak 80 db szalon nyitását engedélyezzük.
 

Jelenleg működő szalonok:
 

 • Veresegyház

 • Nyíregyháza

 • Orosháza
   

Budapesten 2 km -es körzetben, vidéken pedig az adott városra teljes kizárólagosságot biztosítunk.
 

Természetesen minden egészségtudatos vagy szépészeti tevékenység folytatható a Forever Sun szalonokban.

shop-slovakia-01.png
KAPCSOLAT
Bővebb és személyre szabott információért keressen minket, készséggel állunk rendelkezésére.
jelentkezés
bottom of page