top of page
shutterstock_390812956.jpg

FRANCHISE

Forever Sun

Legyünk partnerek!

Építsük együtt a forever sun hálózatát! A forever sun rafnchise országos hálózatának kiépítése folyamatban van.  Érdeklődne?

 

Legyen partnerünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, adja meg, hogy melyik városban kíván szolárium stúdiót nyitni és tájékoztatjuk Önt a feltételekről!

AMIT KÍNÁLUNK

FOREVER SUN Franchise Partnereink, egy olyan európai franchise tagjai, mely elkötelezettséget vállal ügyfeleinek azonos szintű kiszolgálására attól függetlenül, hogy hol üzemel a szolárium stúdió. a forever sun franchise magas minőséggel rendelkezik, éppen ezért olyan partnereket keresünk, akik számára a minőségi színvonal központi szerepet játszik.

TECHNOLÓGIA

Társaságunk kizárólagos forgalmazója a FOREVER SUN CSAVART CSÖVEKNEK (Smaragd, Rubin, Zafír, Diamond), amelyek csökkentett UV-A szinttel és speciális fényporral vannak töltve. Magáról a csőről Bővebb információt olvashat a Hasznos információknál.

MARKETING

az induláskor erős és folyamatos marketinget biztosítunk partnereink részére. A franchise lényege, hogy mi adjuk a technológiát, a területi kizárólagosságot, valamint a legújabb fejlesztésű Forever Sun csöveket, melyet kizárólag a Forever Sun Franchise forgalmaz. 

DESIGN

A szalonok kialakítása és működtetése a franchise kézikönyv alapján történik. Lehet bérelt vagy saját helyiségben gondolkodni. általában 50-60 m2 -re van szükség négy gépes szalon esetében. A gépek lehetnek újak vagy felújítottak is, a lényeg, hogy mindegyikbe az általunk forgalmazott legújabb fejlesztésű színes Forever Sun cső kerül

(50 % ban Forever SUN SMARAGD csavart cső)

TÁMOGATÁS

A szalon nyitásával és üzemeltetésével kapcsolatban 30 éves tapasztalattal rendelkező partnerünk szakmai tapasztalatával adunk meg minden segítséget, szerviz hátteret, a gépek beszerzése és üzemeltetése tekintetében.

 

kedvezményt tudunk biztosítani az egységes arculat kialakításához szükséges alapanyagokhoz, - kedvező áron biztosítjuk a gépeket, a krémeket, - egy nagyon erős és folyamatos marketinget.
Továbbá mindaz üzleti terv készítésében, mind a lehetséges szalon kialakításában is segítünk. Az indulásnál és a működés közben is ellátjuk, támogatjuk partnereinket mind a gazdasági, mind szakmai területen a szükséges információkkal.

LEGYÜNK EGYÜTT SIKERESEK!

a Forever Sun franchisehoz csatlakozni csak limitált számban lehetséges,

így Budapesten maximum 15 db és vidéken is csak 60 db szalon nyitását engedélyezzük.
 

Jelenleg működő szalonok:
 

  • Veresegyház

  • Nyíregyháza

  • Orosháza
     

Budapesten 2 km -es körzetben, vidéken pedig az adott városra teljes kizárólagosságot biztosítunk.
 

Természetesen minden egészségtudatos vagy szépészeti tevékenység folytatható a Forever Sun szalonokban.

KAPCSOLAT
Bővebb és személyre szabott információért keressen minket, készséggel állunk rendelkezésére.
jelentkezés
bottom of page