Franchise

Kedves Érdeklődő!

Örömmel vesszük a ForeverSun Franchise hálózat iránti érdeklődését, igyekszünk pár mondatban összefoglalni a legfontosabb tudnivalókat.

Társaságunk kizárólagos forgalmazója a FOREVER SUN CSAVART CSÖVEKNEK (Smaragd, Rubin, Zafír, Diamond), amelyek csökkentett UV-A szinttel, csavart kialakítással és speciális fényporral vannak töltve. Magáról a csőről Bővebb információt olvashat a Hasznos tippek / Tudományos információknál.

A franchise lényege, hogy mi adjuk a technológiát, a területi kizárólagosságot, a legújabb fejlesztésű Forever Sun csavart csöveket, melyet kizárólag a Forever Sun Franchise forgalmaz.

A technológia a következőket foglalja magában: - kedvezményt tudunk biztosítani az egységes arculat kialakításához szükséges alapanyagokhoz, - kedvező áron biztosítjuk a gépeket, a krémeket, - egy nagyon erős és folyamatos marketinget.
Továbbá mindaz üzleti terv készítésében, mind a lehetséges szalon kialakításában is segítünk. Az indulásnál és a működés közben is ellátjuk, támogatjuk partnereinket mind a gazdasági, mind szakmai területen a szükséges információkkal.

Lehet bérelt vagy saját helységben gondolkodni, általában 50-60 m2 -re van szükség négygépes szalon esetébe. A gépek lehetnek újak vagy felújítottak is, a lényeg, hogy mindegyikbe az általunk forgalmazott legújabb fejlesztésű színes Forever Sun csavart cső kerül (50 % ban Forever SUN SMARAGD csavart cső)

A szalonok kialakítása és működtetése a franchise kézikönyv alapján történik.

A szalon nyitásával és üzemeltetésével kapcsolatban 30 éves tapasztalattal rendelkező partnerünk szakmai tapasztalatával adunk meg minden segítséget, szerviz hátteret, a gépek beszerzése és üzemeltetése tekintetében.

Forever Sun franchise hoz csatlakozni csak limitált számban lehetséges, így Budapesten 23 db és vidéken is csak 50 db szalon nyitását engedélyezzük.

Jelenleg Budapest 6. kerületében, Veresegyházán, Debrecenben és Szlovákiában működnek sikeres szalonok, továbbá novemberben Orosházán is nyílik a legújabb partner szalon.

Budapesten 2 km -es körzetben, vidéken pedig az adott városra teljes kizárólagosságot biztosítunk.

Természetesen minden egészségtudatos vagy szépészeti tevékenység folytatható a Forever Sun szalonokban.

Bővebb és személyre szabott információért keressen minket, készséggel állunk rendelkezésére.

Ajánlatkérés